Басейнова дирекция Черноморски район

Басейнова дирекция - Варна осигури награди за победителите в Националния конкурс „Морето не е за една ваканция“

Басейнова дирекция „Черноморски район“ – Варна осигури награди за победителите в националния конкурс „Морето не е за една ваканция“, който по традиция се провежда в Бургас по повод Международния ден на Черно море - 31 октомври 2020 г. Наградите са за победителите в раздел „Фотография“ на в две възрастови групи -  5-7 клас и 8-12 клас,

Организатори на този конкурс, който се провежда за 12-та година, са: МОН, НДД - София, РУО - Бургас, Община Бургас, Център за подкрепа на личностното развитие - Бургас, Басейнова дирекция „Черноморски район“ - Варна, Областен информационен център и Регионална инспекция по околната среда и водите - Бургас.

И тази година се получиха изключително голям брой творби от деца и ученици от цялата страна в конкурса за рисунка, компютърна рисунка и фотография. В раздел "Рисунка" бяха подадени над 450 творби, в  раздел "Фотография" - над 100, а в раздел "Компютърна рисунка" - над 60 от всички 19 области на страната.

По изключение церемонията за връчване на наградите през 2020 г. е отменена, но чрез куриерска фирма ще бъдат изпратени всички награди до  учениците в цялата страна.

Виртуалната изложба с отличените творби, компютърни рисунки и фотографии може да бъде разгледана на //www.odk-burgas.com/bg/content/virtualna-izlozhva-nacionalen-konkurs-moreto-ne-e-za-edna-vakanciya-2020-g

30.10.2020